


Добавете още за 89,17 € и доставката до офис на Speedy е безплатна.
Морските слонове мигрират в търсене на храна, прекарват месеци в морето и често се гмуркат дълбоко. Те се връщат в колониите си през зимата, за да се размножават и раждат. Въпреки, че и мъжките, и женските морски слонове прекарват известно време в морето, техните миграционни пътища и хранителни навици се различават: мъжките следват по-последователен маршрут, докато женските променят маршрутите си в преследване на движеща се плячка.