Всички Категории
Каталог

За нас

Играчки! Каква по-хубава дума за слуха на едно дете? Това е сайтът, който ще осигури на всеки малък мечтател незаменими, ценни и качествени забавления. Марките, създали нашите модели са вложили в изработката на творенията си многопластови предназначения. Те са съумели да комбинират по иновативен начин своя възпитателен и образователен характер с възможността от невероятно забавление.

За култивиране на творческите заложби у децата и стимулиране на въображението, сръчността и умелите когнитивни способности, ToyTown предлага:

  • Дървени Играчки
  • Детски игрални маси
  • Къщи за кукли
  • Детски кухни
  • Играчки за градински забавления
  • Дървени магазинчета

За създаване и надграждане на образователен архив от знания и умения, магазинът обуславя огромна категория от привлекателни образователни и дървени играчки също така и много други комплекти,  гарантиращи качествено усвояване на информация.

Магазинът предлага активни играчки и приспособления, предназначени за бебета в първите месеци след раждане,също така и за деца на по-зряла възраст.

Изработката на моделите е съобразена с висококачествени материали и облагородени съставки от естествени и устойчиви дървени материали, които не влияят на детското и бебешко здраве.

Създадени са от световни марки с огромен опит в производството на артикули за щастливо детство като КidKraft, MyToys,Tanner,Small Foot,EverEarth,BRIO и много други, сертифицирани с висок стандарт и стил производители като тяхната мотивация в основен аспект, е насочена към интеграция на децата и тяхното прогресивно развитие.