Социални Мрежи
Каталог

Вече можете да плащате и с NewPay

5 ноември 2021
Вече можете да плащате и с NewPay

Вече можете да плащате и с NewPay

 

В желанието и стремежа ни да ви предлагаме висококачествени продукти, които да можете да закупите бързо, лесно и удобно, добавихме още един метод за плащане в магазина ни – NewPay!

 

Какво е NewPay?

NewPay е „Вземи сега, плати по-късно“ разплащателен метод за онлайн магазини. С NewPay можете буквално за минути да получите сума, с която да плащате онлайн поръчките си в магазини, интегрирани с него.

 

Защо да използвате NewPay?

С NewPay можете да получите револвираща сума до 400 лв., която да използвате, за да пазарувате при нас.

Регистрацията в NewPay е еднократна, изцяло онлайн и отнема няколко минути. На момента виждате сумата, в рамките на която можете да пазарувате, без да има нужда да чакате. Тази сума е на ваше разположение по всяко време и за неограничен брой покупки, и няма нужда да минавате процес по одобрение за всяка покупка.

Когато направите плащане с NewPay I Отложен, NewPay плаща поръчката ви вместо вас, а вие разполагате с 15 дни от изпращането на поръчката да заплатите стойността ѝ на NewPay без никакво оскъпяване.

Това ви дава възможност да разгледате стоката си, преди да сте платили със собствени средства и да се убедите, че всичко отговаря на очакванията ви.

След като веднъж се регистрирате в NewPay и преминете процеса по верификация, всяко следващо плащане става за секунди и с няколко клика, без да въвеждате данни от карта и без да губите ценно време.

В акаунта си в NewPay имате пълна информация за поръчките си, стойността им, кога трябва да направите плащане и всичко, което е важно да знаете.

 

Как да платите с NewPay?

Ако вече имате акаунт в NewPay, след като изберете този метод на плащане, трябва само да влезете в профила си и да потвърдите плащането.

Ако нямате акаунт, можете да го създадете с няколко лесни стъпки.

  1. Изберете NewPay като метод на плащане на чекаут  1. Ще бъдете прехвърлени към сайта на NewPay. Изберете „Искам да създам нов профил“ и следвайте стъпките

    1. За да се изчисли сумата ви за пазаруване ви, трябва да направите верификация на самоличността ви, като снимате лицето и гърба на личната си карта и си направите селфи. Целият процес би трябвало да ви отнеме не повече от 5 минути – от попълването на мейла ви до възможността да платите
    2. Готово! Можете да видите за каква сума сте одобрени и да потвърдите плащането, след което ще бъдете върнати обратно на сайта ни.

    Можете да използвате NewPay както за по-големи поръчки, така и за такива с по-ниска стойност, тъй като няма изискване за минимална сума.

    Приятно пазаруване!

Сподели: