Социални Мрежи
Каталог

Нашите ТОП 10 предложения за коледен подарък!

11 ноември 2021
Нашите ТОП 10 предложения за коледен подарък!

Искрящи светлини, аромат на канелени бисквитки и пукаща опаковъчна хартия - Коледа е точно зад ъгъла. Един от най-красивите моменти е времето заедно край елхата. Децата отварят подаръците си нетърпеливо, а възрастните се радват на многото безкрайни усмивки.

Играта „Не се сърди, човече“ е в модерни пастелни цветове, а дървените фигурки са във формата на заек, панда, мечка и лисица. 

 

Зъбни колела, сортер с дървени блокове, огледало и лабиринт с цветни форми. Продукт без остри ръбове, боядисан с безопасна боя.

 

Окомплектована с функции и изградена да издържи, това е единствената къща за кукли, която някога ще трябва да купите, и тази, в която детето ви може да порасне, докато е съвсем малко. Висока е над 120 см.  4 етажа и 8 стаи, както и гараж и външна тераса. На първия етаж има асансьор и балкон. Подходящ за кукли барби. 

Изискано класическо детско пиано с 30 клавиша, със силни, истинси звуци. Специално проектирано и изработено за малките детски ръчички. 

 

Масата е идеалното решение за всички деца, които обичат творческата игра. Перфектенa за ежедневни игри, може да се използва като място за съхранение на блокове и други играчки. В допълнение, таблицата ви позволява да изграждате структури с помощта на специални кубчета, също така тя е съвместима с Lego. 

 

Комплектът включва автомобили и хеликоптер, изработени от 100% дърво, без остри ръбове, безопасни. Специални рампи за автомобили с писта и подвижен асансьор. 

 

Дървени елементи, крепежни елементи, пирони, винтове и шайби, идеалното допълнение към дървени работилници за деца. Включва 10 различни инструмента за разнообразяване на забавлението. Заключваща се кутия с рафтове и места за всеки инструмент. 

 

Дизайнът на играчката позволява да се използват и двете страни на кухнята за игра. От едната страна напълно оборудвана дървена кухня, от другата страна функционална сергия / магазин.  

 

Комплектът и масата с водопад KidKraft Waterfall Junction са перфектен детски център на всяка детска стая. Влакът със 112 части се движи около и през планината, над и под моста и точно през извисяващия се водопад от другата страна.  С четири включени сменяеми кошчета за съхранение подреждането е лесно. Здравата дървена конструкция гарантира, че тази влакова маса ще осигури години безопасно, въображаемо забавление.  

 

Комплектът включва цели 100 дървени образователни блока, торбичка за съхранение, цветна кофа и капак със сортер. Всички дървени елементи са със заоблени ръбове и са боядисани с подходяща за децата боя.  

 

 

 

 

 

*Продуктите могат да бъдат бързо изчерпани. 

Сподели: