Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
МАРКИ

STEM

Цена
 лв.
 лв.
Производители
Възраст

 

stem1bg

 

Открийте бъдещето с нашите иновативни STEM продукти! Ние предлагаме широка гама от ресурси, инструменти и образователни материали, които ще ви въведат във вълнуващия свят на науката, технологията, инженерството и математиката.

С нашите STEM продукти ще откриете нови начини за учене и развитие. От платформи за управление на обучението, които предоставят лесен и организиран достъп до материали и задания, до мобилни приложения, които превръщат вашето устройство в лаборатория или инженерско студио, ние ви предоставяме инструментите, с които да изследвате, създавате и иновирате.

Научете програмиране с визуални блокчета, които ви помагат да създадете свои собствени проекти и приложения. Изследвайте географията и геологията с помощта на виртуални глобуси и детайлни карти. Измервайте и записвайте данни за звук, светлина, движение и много други с нашите интерактивни инструменти.

Ние ви предлагаме вълнуващи начини за разширяване на знанията и уменията ви в STEM областта. Нашите продукти насърчават критично мислене, сътрудничество и решаване на реални проблеми. Вдъхновете се да станете научник, инженер, програмист или математик чрез нашите иновативни STEM продукти.

Не чакайте - влезте в света на STEM сега и се подгответе за бъдещето!

Филтри
Подреди по

ПОСЕТЕТЕ НИ! 

КАРТА