Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
МАРКИ

KateHaa

Цена
 лв.
 лв.
Производители
Възраст

 

KateHaa са известни със своите играчки, които са подходящи за учене и развитие. Предлагат играчки с модерен и елегантен дизайн. Вашето дете се учи да се развива, докато играе по всякакви начини. Играчките ще издържат години наред и са много надеждни и безопасни.  

 

 

 

НАШАТА МИСИЯ
 
Нашите играчки са създадени, за да вдъхновяват играта, ученето и изследването на света, в който живеем.

 

 

БЕЗОПАСНОСТ И КАЧЕСТВО
 
KateHaa използва само висококачествена дървесина и материали, които са безопасни за бебето и нетоксични. Нашите продукти отговарят на стандартите за безопасност и качество EN71 (Европейски стандарт за играчки) и ASTM (Американско дружество за изпитване на материали) на страните, за които са предназначени. 
 
 
 
Ние оценяваме продуктовия материал, дизайн и технология, необходими на всеки етап от разработването на продукта и следваме установена документирана професионална процедура. Съответствието с тази повторяема процедура гарантира производство на голям обем на безопасни и 100% качествени продукти.
 
 
Our inspiration
 
 
Във всеки производствен цикъл ние извършваме физически тест за безопасност за първата партида от всеки нов продукт. Ако някой материал или дизайн бъде подобрен, ние повторно сертифицираме, че нашите продукти отговарят на всички стандарти за безопасност и качество.
Филтри
Подреди по

ПОСЕТЕТЕ НИ! 

КАРТА