Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
МАРКИ

Globber

Цена
 лв.
 лв.
Производители
Възраст

Globber – The World on Wheels | Globber.com

 

 

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕТЕ ТРОТИНЕТКИТЕ GLOBBER ПРЕД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?

Причините да изберете здравите и красиви тротинетки за деца на GLOBBER са много, но като най-основателна изпъква желанието на всеки родител да осигури най-доброто на своето дете. Под най-доброто съвсем не визираме единствено 100% сигурност, макар че тя е винаги от първостепенно значение за всеки родител по света. Тротинетките GLOBBER са най-доброто и по отношение на дълготрайност, удобство и възможност за лесно приучаване към тяхното управление.

Нашите тротинетки се различават от всички подобни играчки за навън, предлагани на масовия пазар. Със сигурност ще ви направят впечатление някои специфични особености при изделията на френския производител, като например:

 

Ергономичен дизайн на тротинетки Globber

За да се движи с лекота и управлява лесно, всяка тротинетка трябва да има перфектно проектиран дизайн. В това отношение изделията на Globber са съвършени – ергономичният им дизайн е очевиден дори за неспециалисти. Всеки модел тротинетка, който можете да закупите при нас на достъпна цена, се отличава с X-Cross дизайн на платформата, благодарение на който се постига максимална стабилност и възможност за безпроблемно балансиране.

 

Качествени материали на тротинетки Globber

От качествата и свойствата на материалите, използвани за създаването на представените тук детски тротинетки, зависи не само колко дълго играчката ще бъде годна за употреба, но и това дали ще работи безпроблемно и напълно безопасно. Френската компания е заложила на едни от най-качествените съвременни материали.

 

Най-добрите и спецефични иновации на тротинетки Globber

Сред най-логичните причини да закупите точно детска тротинетка Globber е възможността за по-лесно придобиване на уменията, необходими за нейното каране. Винаги можете да закупите обикновен модел срещу символична цена, но вероятността той да се окаже твърде сложен за управление от детето ви е голяма.

Френската марка тротинетки, които ToyTown ви предлага, е предпочитана от милиони родители по света поради специалните характеристики на отделните модели. Благодарение на новаторските разработки в конструкцията дори тепърва проходили деца могат да се возят на своята нова придобивка, разбира се, с малко помощ от мама и тати. За най-малките си почитатели от Globber са конструирали специални тротинетки с три колела, подвижна седалка и телескопична дръжка за родителски контрол при каране.

 

 

Тротинетка, която може да се използва дълго

Всеки родител иска да подари най-качествените играчки на своето дете, но в същото време би се радвал, ако може да спести допълнителни средства. С тротинетките на Globber тази родителска мечта се превръща в реалност, защото те са конструирани по начин, позволяващ регулиране на отделните компоненти спрямо ръста и възрастта на детето ви. Ние ви предлагаме модели, подходящи за деца от 1 до 6 години, които ви спестяват нуждата да купувате нова играчка всяка година за вече порасналото си дете.

 

Филтри
Подреди по

ПОСЕТЕТЕ НИ! 

КАРТА