Всички Категории
Produkte

Детска дъска за рисуване и писане - 5 в 1

  • Hersteller: Classic World
  • Kat-Nr: 567E

Детска дъска за рисуване и писане - 5 в 1

  • Hersteller: Classic World
  • Kat-Nr: 567E

Детска дървена дъска за рисуване и писане - желан подарък за всеки бъдещ учител и ученик. Дъската е двустранна и е многофункционална, като позволява на Вашите деца да пишат и рисуват на воля.

 

Тази дъска за рисуване и писане е идеално допълнение за всяка една детска стая и мечта за всеки ученик.

 

Дъската е изработена от дърво, има две страни - черна, на която се пише с тебешир и бяла, на която детето може да твори, използвайки маркер.

 

В допълнение има клипборд за защипване на листи, четири контейнера за боички, гъба за почистване на черната дъска и удобна поставка за съхраняване на вече изрисуваните или изрешавани листи. В старанието си да задоволим желанията на родители и деца, екипът на детски магазин ГУГА, полага особени грижи да подбираме максимално атрактивни и полезни продукти и играчки.

 

Ако желаете да огледате на място нашите предложения за забавна детска игра, ние с радост ще ви посрещнем в магазин за детски играчки Гуга Бургас.

 

Представяме ви детска дъска за рисуване 5 в 1, която ще бъде идеално средство за подпомагане интелектуалното развитие на вашето дете, и която ще даде възможност за отключване на скритите му таланти. С нейна помощ ще можете да го подготвите за стресиращите изпити на черната училищна дъска и да му помогнете да преодолее страха, който тя буди у повечето деца.

 

Кои са петте функции на тази детска дъска?

 

Това, с което тази дъска е различна от болшинството детски дъски за рисуване са многобройните ѝ начини за използване. Дъската предлага цели 5 начина на използване, всеки от които ще се понрави на вашето дете. Мултифункционалната дъска за рисуване никога няма да стане скучна и безинтересна, защото осигурява разнообразие, от което децата винаги се нуждаят.

 

Петте функции на дъската са:

 

  1. Черна дъска за рисуване с тебешир

Рисуването с разноцветни тебешири върху черната дъска е сред любимите занимания на повечето деца. Ако искате да осигурите поле за изява на творческите способности на детето си, като избегнете риска от надраскване на различните повърхности – стени, под, мебели и врати, то дъската е най-правилното решение. В този случай тя се превръща в най-добрия приятел не само да вашето дете, но и на вас самите.

 

  1. Бяла дъска за писане с маркер

Тебеширите омръзват бързо и детето неизменно ще потърси и друг начин да твори върху детската дъска. Моделът 5 в 1 разполага с две лица, едното от които е бяла дъска за рисуване с маркер. Тази повърхност позволява използването на маркери в различни цветове и осигурява повече площ за писане и рисуване, тъй като маркерите по правило заемат по-малко пространство от тебеширите.

 

  1. Клипборд за защипване на листи

Клипбордът позволява да се пише и рисува върху хартиени и картонени листа. Тази функция на дъската я превръща в удобен статив за рисуване и поставка за различен брой листи. Дъската може да се използва като помощно средство при голям брой забавни игри, при които рисуването и изписването на символи е важна част от условието.

 

  1. Статив за рисуване с бои

Ако детето ви има артистични заложби или вие искате то да развие такива, рисуването е нещо, към което можете да го насочите. Дъската е оборудвана не само с клипборд за закрепяне на платното, върху което детето ви ще рисува, но и с четири контейнера за боички и поставка, върху която могат да се поставят палитра, четки, чаша с вода за измиване на четките и разбира се – вече готовите детски рисунки. Малко дъски за рисуване могат да бъдат толкова удобни и полезни на малките художници.

 

  1. Гъба за почистване

Детската дъска трябва да бъде постоянно в готовност за нови творби, затова към нея е добавена и практична гъба за почистване. Тя премахва максимално бързо и лесно следите от тебешир и маркер, с което дава възможност за нанасяне на леки корекции и за нови творчески изяви. Този модел дъска за писане и рисуване ще бъде изключително полезен на детето ви в периода на неговото израстване. Тя ще се служи за забавление в предучилищна възраст и за подготвяне на уроците, когато детето тръгне на училище.

Размери:

117.5х58х5 см.
Наличност
Отложено плащане с NewPay
Наличност +

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани !

Ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка по телефон и/или имейл. 

 

С уважение, 

Екипът на ToyTown

Отложено плащане с NewPay +

С NewPay пазарувате сега, а плащате отложено до 15 дни без никакво оскъпяване.

 

Как да платите?

  1. Сложете избраните продукти в кошницата си
  2. Когато стигнете до метод на плащане, изберете NewPay
  3. Ще бъдете прехвърлени към сайта на NewPay, за да потвърдите плащането си, ако имате регистрация или ако нямате – да направите такава
  4. След като потвърдите плащането, ще бъдете върнати отново тук.

+

Продукти от същата категория

Купи на изплащане
Schnelle Bestellung ohne Registrierung
Ich erkläre mich mit der Verarbeitung der eingegebenen Daten sowie der Datenschutzerklärung einverstanden.
Die Bestellung ist abgeschickt. Wir werden Sie für weitere Informationen anrufen.
Buy now pay latter with New Pay
Как работи NewPay?

С NewPay можете да получите до 400 лв. сума за пазаруване.
Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие разполагате с 15 дни след като магазинът изпрати поръчката, за да я платите на NewPay без никакво оскъпяване.

Това ви дава възможност спокойно разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.
Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.